Houten loopfiets

Bij houten loopfiets vind je de stoerste houten loopfietsjes met trendy ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van houten loopfietsjes en houten driewielers. Alle loopfietsjes zijn vervaardigd van hout en voorzien van een thema naar keuze in verschillende kleuren. Wil je graag een loopfiets met naam bestellen? Wij hebben een prachtig assortiment driewielers en loopfietsjes met naam van het kindje. Bij de aankoop van jouw loopfiets ben je verzekerd van een super persoonlijk en uniek cadeau voor het gelukkige kindje.

houten loopfiets banner1

 

Houten loopfiets voordelen

Houten loopfiets

De stoerste houten loopfietsjes met trendy ontwerpen! Een ongekend gaaf cadeau voor geboorte of verjaardag.

loopfiets-mobile-home

loopfietsen-voordelen

loopfiets-2-in-1-categorie

Loopfiets 2 in 1

Loopfietsjes met verstelbaar frame! Driewieler/loopfiets

houten loopfiets regular

Loopfiets regular

Standaard loopfietsjes in wit of bruin te bestellen

houten loopfiets deluxe

Loopfiets deluxe

Stoere loopfietsen deluxe met extra brede banden

Houten loopfietsen best verkocht

Bekijk verlangslijstje

Loopfiets standaard

Loopfiets Standaard Heart

59.95
68.95

Loopfiets standaard

Loopfiets met naam Big Star

59.95
59.95
Nieuw
69.95

Loopfiets standaard

Houten Loopfiets Labels

59.95
houten-loopfiets-2-in-1-houten-hart
houten-loopfiets-black-dots-met-naam

Houten loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 Let’s go

59.95
59.95
59.95

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 avonturen

58.95

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 Beertje

58.95

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 Super Cute

58.95

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 Beestje

58.95

Loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1 Super Cool

58.95
Houten loopfiets 2 in 1

Houten loopfiets een uniek en leerzaam cadeau

Een houten loopfiets of driewieler is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dankzij het gebruik van hout zijn de fietsjes licht in gewicht en zijn ze uitermate geschikt om te personaliseren. De houten loopfietsjes zijn enorm leerzaam en kindjes hebben er jarenlang plezier van. Omdat wij de houten loopfietsen voorzien van een speciaal thema geef je een cadeau dat uniek is en en bovendien super persoonlijk. Wil je het fietsje echt een persoonlijke look geven dan kun je zelfs de naam van het kindje laten verwerken in het ontwerp.

Loopfiets vanaf welke leeftijd?

Er wordt heel vaak gevraagd vanaf welke leeftijd een loopfietsje gebruikt kan worden. Het antwoordt hier op is niet voor ieder kindje hetzelfde. Er zit namelijk erg veel verschil in kracht, behendigheid en lengte tussen de kindjes waar het fietsje voor bestemd is. Daarom adviseren wij altijd om in eerste instantie het loopfietsje binnen uit te proberen zodat het kindje gewend kan raken aan het gewicht en het in evenwicht blijven. Om u toch een richtlijn te geven voor de leeftijd kunt u onderstaande tabel aanhouden.

Loopfiets leerzaam en goed voor ontwikkeling

Een loopfiets is voor een kindje een prachtig cadeau en heel erg vermakelijk. Wanneer het kindje sterk genoeg is en het fietsje onder controle heeft zal het uren lang zoet zijn. Een ander pluspunt van de loopfietsjes is dat de kindjes al spelende wijze hun motoriek ontwikkelen. Het inschattingsvermogen wordt verbetert en het evenwicht wordt door het gebruik van het fietsje verder ontwikkeld.

Omdat onze houten loopfietsjes van hout zijn en niet erg zwaar, zijn ze uitermate geschikt om mee te nemen bij een boodschap of wandeling. Is het kindje moe of wil het even niet meer spelen dan til je het fietsje gemakkelijk op.

Gepersonaliseerde loopfiets met naam

Op houten-loopfietsen.nl ben je aan het juiste adres voor de leukste gepersonaliseerde loopfietsjes met naam. Je vindt hier een breed assortiment met houten loopfietsen met naam en of geboortedatum van het kindje. Het geven van een houten loopfiets met naam is echt een feest! Ouders en kind zullen blij verrast zijn met het ontvangen van zo’n super gaaf fietsje met eigen naam.

Onze houten loopfietsen met naam:

Het cadeau doen van een loopfietsje kun je uiteraard al bij de geboorte doen. Zo kom je direct met een cadeau aan waar de ouders echt super blij mee zullen zijn.

Andere leuke cadeaus voor bij de geboorte

Wil je nog meer inspiratie opdoen of er misschien nog een leuk gepersonaliseerd cadeau aan toevoegen, neem dan ook zeker eens een kijkje op onze andere webshop Geboortestoeltje.com Hier vind je de mooiste geboortestoeltjes kraamcadeaus met naam van het kindje.