Het retourneren van uw bestelde product(en)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar houten-loopfietsen.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contact formulier Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Heeft u klacht of bent u niet tevreden over een op maat gemaakt product dan kunt u dit kenbaar maken via het contact formulier van houten-loopfietsen.nl. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en binnen 24 uur contact met u opnemen over een oplossing. Indien een product niet afgeleverd is volgens de specificaties van de klant dan zal houten-loopfietsen.nl uiteraard een vervangend product toesturen of anders uw aankoopbedrag terugstorten.

Voor het retourneren van producten, dient u van tevoren contact op te nemen via  ons contact formulier of telefonisch, tel. (0031) (6)20014337
Na contact met onze klantenservice kunt u de artikelen retour sturen naar het onderstaande adres;
Denoa
Schevelstraat 38
1911 CK Uitgeest
Nederland

 

houten-loopfietsen.nl zal er ten alle tijden alles aan doen om u als klant tevreden te stellen. Heeft u vragen of zijn er problemen met uw product aarzel dan niet en neem gerust contact op met één van onze medewerkers.